Welkom op de website van PS Renovatiebedrijf.


PS Renovatiebedrijf is een dynamisch, creatief en zeer ambitieus bouwbedrijf gevestigd te Amsterdam. Het bedrijf werd opgericht in 2005 door P.M Gucewicz, sindsdien is PS Renovatiebedrijf actief in de bouw sector.

PS Renovatiebedrijf heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van totaalbouw/verbouw en renovatie van huizen, appartementen en panden in een moderne stijl. Door haar ervaring  kan PS Renovatiebedrijf u altijd van het juiste advies voorzien zodat u alles maximaal uit uw ruimte kunt halen.


Betrouwbare aannemer

  • Bij PS Renovatiebedrijf kunt u referenties opvragen. U zult hiervoor  eerst contact met ons moeten opnemen Met de referenties krijgt u een beeld van de kwaliteit van het werk en de werkwijze.  Dit is een goede manier om het eindresultaat te bekijken.
  • PS Renovatiebedrijf kiest voor een fijne en betrouwbare samenwerking.
  • PS Renovatiebedrijf levert kwaliteit, waaronder werken binnen de planning, en een goede  manier van  communicatie met onze klanten. U kunt bij PS Renovatiebedrijf een snelle en veilige verbouwing verwachten.
  • PS Renovatiebedrijf werkt  met een betalingsschema. Het is verstandig om de renovatie of verbouwing in  fases op te delen. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de gemaakte kosten en stand van de verbouwing.