Heeft u plannen om een huis/appartement te kopen? Heeft u renovatie (ver)bouw wensen, maar weet u niet zo goed hoe u die kunt verwezenlijken? Weet u niet wat  de mogelijkheden zijn binnen uw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn van de verbouwing en hoe lang deze zullen  duren?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk om te weten wat uw gewenste verbouwing gaat kosten. Door vooraf te weten wat uw verbouwing daadwerkelijk gaat kosten en welke mogelijkheden nog meer binnen uw budget gedaan kunnen worden kunt u met een gerust gevoel een koopcontact tekenen. Hiervoor kunt u terecht bij PS Renovatie. Wij beiden u de juiste voorlichting over de kosten van de verbouwing.

U kunt bij PS Renovatie snel en eenvoudig te weten komen of u de verbouwing kunt betalen. U kunt  te weten komen wat er wel en niet mogelijk is binnen uw verbouwbudget. U kunt ook ontdekken hoeveel u kunt besparen. Bovendien kunt u beter onderhandelen over de prijs van de woning.

Bij bieden een advies over de koopwoning, koopprijs, mogelijkheden binnen de woning en renovatie/verbouwing offerte aan.

Totale renovatie van uw woning

Een woning  renoveren/verbouwen levert comfort en energiebesparing. De renovaties worden uitgevoerd volgens de meest recente bouwnormen qua energieprestatie. Voordeel van  een totale renovatie is  dat u alles zelf kunt bepalen qua eigen keuken, design, materiaal, indeling van de kamers, grote van de kamers, inrichting van de nieuwe woning aan uw eigen smaak en levenswijze.

PS Renovatie levert vaste afspraken over de prijs van de verbouwing en einddatum

U kunt  bij PS Renovatiebedrijf een verstandige verbouwingsprijs verwachten. Wij werken met de huidige betaal normen. Bovendien hangt de verbouwingsprijs voor een groot deel van uw persoonlijke wensen en situatie af. Voor meer vragen over de betalingsmogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen.